خانهچیلر Rhoss

دستگاه چیلر

تمامی ساختمان ها نیاز به سیستم تهویه مطبوع دارند .سیستم های تهویه مطبوع یکی از مهم ترین تجهیزات ساختمان ها می باشند ، فرض کنید در یک ساختمان تمامی مصالح ساختمانی به روز دنیا استفاده شده باشد و از نظر زیبایی نیز زیباترین ساختمان دنیا لقب بگیرد ، اما سیستم تهویه مطبوع مناسب طراحی و اجرا نشده باشد، آنگاه به دلیل نبود هوای مطبوع زندگی کردن در آن ساختمان  امکان پذیر نمیباشد ، تصور کنید شما در زیبا ترین ساختمان دنیا باشید ولی در تابستان احساس گرما بکنید ، با این تفاسیر می توان نتیجه گرفت که طراحی ، انتخاب و نصب مناسب تربن سیستم تهویه مطبوع در ساختمان امری ضروری و حیاتی می باشد.

چیلرها به دلیل قابلیت تولید آب خنک در نرخ جریان بالا ، و ظرفیت برودتی بالا به عنوان سیستم های تهویه مطبوع مرکزی نامیده می شوند.چیلرها تولید آب خنک می کنند و این آب خنک با گردش در هواسازها و فن کوئل ها و ایجاد هوای مطبوع مورد استفاده قرار می گیرد.تمامی ساختمان ها گرمای زیادی تولید می کنند که این گرما به منظور ایجاد هوای مطبوع برای افراد داخل و کارکرد درست ماشین های بخش صنعتی باید به وسیله سیستم تهویه مطبوع مناسب از ساختمان خارج شود. این گرما می تواند به وسیله خورشید ، نفرات داخل ساختمان ، تجهیزات الکتریکی و…. تولید شود.

در چیلرهای تراکمی معمولا دو نوع کندانسور وجود دارد: 1- هواخنک    2- آب خنک

در نوع کندانسور هواخنک ، از هوای بیرون جهت خنک سازی و چگالش گاز مبرد گرم شده  و در نتیجه تبدیل آن به حالت مایع فشرده استفاده میشود .این کندانسور هواخنک هم می تواند بر روی چیلر به صورت یکپارچه، نصب باشد و یا حتی به صورت جداگانه در محیط خارج و در هوای آزاد نصب شود. به هر حال هر دوی این کندانسورها (به صورت یکپارچه و یا جداگانه ) گرما را ازچیلر به محیط بیرون انتقال می دهند. در نوع کندانسور آب خنک ، گرما به وسیله آب موجود در برج خنک کننده دفع شده و باعث چگالش مبرد می شوند.

محل نصب چیلرهای تراکمی معمولا در زیر زمین و یا پشت بام ساختمان ها می باشد. چیلرهای پشت بامی معمولا هواخنک و چیلرهای موتورخانه معمولا آب خنک هستند.چیلرها از یک گاز مبرد جهت انتقال گرما بین اواپراتور و کندانسور استفاده می کند.آب سرد داخل اواپراتور تولید می شود و به وسیله پمپ های سیرکولاسیون در مدار بسته چیلر و فن کوئل باعث جمع آوری گرمای محیط و یا دستگاه های گرما زا می شوند.مبردها این گرما را به کندانسور منتقل می کنند  کندانسورها این گرما را از طریق دمیدن (کندانسور هواخنک ) و یا گرفتن گرما از طریق برج خنک کن (کندانسور آب خنک ) به هوای محیط انتقال می دهند.

 

دسته بندی چیلر ها از نظر نوع کمپرسور:

چیلرهای تراکمی از نظر نوع کمپرسور، معمولا دارای چهار نوع اصلی می باشند:

  • چیلرهای با کمپرسور رفت و برگشتی
  • چیلرهای با کمپرسور اسکرال
  • چیلرهای با کمپرسور اسکرو
  • چیلرهای با کمپرسور سانتریفیوژ

کمپرسور ها بسته به نوع آن ها، دارای تولید ظرفیت برودتی متفاوتی می باشند. این تفاوت ظرفیت باعث شده است که در ظرفیت های مختلف چیلر، از کمپرسورهای متفاوت استفاده گردد. البته در بعضی از ظرفیت ها ممکن است بتوان از سه نوع کمپرسور در چیلر استفاده کرد اما روند کلی به دلیل بازدهی، هزینه ساخت، فضای مورد نیاز و …. متفاوت می باشد.

کمپرسور ها نسبت به هم دارای مزایا و معایبی می باشند . به طور خاص در کمپرسور های رفت و برگشتی که امروزه کمتر مورد استفاده قرار می گیرند، صدای کارکرد بالا، مصرف برق زیاد و همچنین هزینه نگهداری بالا را می توان از معایب این دستگاه نام برد. امروزه کمپرسورهای اسکرال و اسکرو جزو متداولترین کمپرسور های مورد استفاده در چیلرها هستند.

چیلر ایتالیایی RHOSS با استفاده از مدرن ترین تجهیزات و برندهای مطرح دنیا ، در محدوده ظرفیت کم تا زیاد بسته به نوع کاربری تولید و عرضه می گردند.

Afari-holding03
3d02b136 Ff4e 4eda Aa57 23183870e610
264ec4a2 C495 4ec8 8a49 5641f650db10

با ما در ارتباط باشیدinfo@afari-holding.ir

ساعات کاری
شنبه تا چهارشنبه 9 الی 17پنج شنبه ها 9 الی 13
دفتر مرکزی
تهران، خ ولیعصر، خ کاج آبادی

سـاختمان پارک، طبقه همکف
تلفکس
02173675000

با ما تماس بگیرید

پشتیبانی آنلاین
09127779492

02122665434